woensdag 11 februari 2009

Trends in banken

Maar met een lekkere bank in huis zit u altijd goed. Qua zithoogte, breedte, zitdiepte en stevigheid zijn de mogelijkheden legio. De een zit immers graag stevig met voldoende steun in de rug, de ander wil een meer nonchalante bank met een zacht zitcomfort.

trendmodulaire zitelementen
Vrijwel alle Nederlandse meubelfabrikanten komen met modulaire zitprogramma’s. Losse zitelementen, met en zonder arm en/of rug, die naar eigen idee geschakeld kunnen worden. Je kunt er alle kanten mee op: van solitair zitelement tot royale hoekopstelling. Dan meestal in combinatie met zo’n relaxte chaise longue en hocker. Stoffeer de elementen in stof, leer of een combinatie van beiden, speel met verschillende kleuren of kies voor een subtiel (contrasterend) stiksel of sierbiesje.

trendwoonlandschap
In Nederland is Low Living nog altijd een trend. Sterker nog: sommige zitelementen hebben helemaal geen (zichtbare) pootjes meer en lijken nog het meest op grote, gestoffeerde ‘matrassen’. Hier zijn fantastische woonlandschappen mee te maken om in te zitten, hangen en liggen. Daarmee zetten Nederlandse meubelfabrikanten de trend voor een meer Bohémienachtige levensstijl; zéker wanneer gekozen wordt voor glim en glans, of zachte veloursstoffen. Zitzakken en grote vloerkussens passen natuurlijk perfect in dit woonbeeld. En niet te vergeten: heel veel zit- en sierkussens; in allerlei vormen, maten en kleuren.

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

D E L E N