woensdag 2 december 2009

Nieuw in Nederland: Simple Shoes!


Natuurlijke materialen
Simple Shoes heeft een lange weg afgelegd. Al vanaf 1991 zijn de mensen van Simple bezig met het maken van 'andere' schoenen, als reactie op de 'overgehypete' sneakers op de markt. Soms raakten ze het spoor bijster, maar ze vonden altijd weer de juiste weg terug. Nadat het ze lukte om prachtige, comfortabele schoenen van volledig natuurlijke materialen te maken, introduceerden ze het gebruik van gerecyclede materialen, zoals autobanden en plastic flessen. Organische katoen, hennep, latex, wol; deze en andere materialen worden inmiddels volop verwerkt in de schoenen.

Prachtige collectie
Mocht je dat allemaal wat minder belangrijk vinden, dan zijn de schoenen van Simple nog steeds de moeite waard. Kijk maar eens naar de collectie ecoSNEAKS® en Green Toe™. Daar word je vrolijk van! Gelukkig zijn ze inmiddels ook in Nederland verkrijgbaar, gauw kijken voor de dichtsbijzijnde winkel!





1 opmerking:

Ank zei

Ik heb inmiddels zelf ook een paar Simple Shoes aan mijn voeten. Ze lopen heerlijk en zijn zelfs met dit barre winterweer heerlijk warm. Ik ben er super tevreden over!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

D E L E N