donderdag 12 maart 2009

Designtuinhuis


Met de lente in zicht kijken heel wat mensen uit naar het moment dat ze weer van hun tuin kunnen genieten. Dit is de ideale gelegenheid voor designer Fabiaan Van Severen om zijn nieuwe tuinconcept, Mikshouse, te lanceren. Het multifunctionele tuinhuis wordt in première voorgesteld op de beurs 'Sfeer' in Flanders Expo.

Het tuinhuis van Alu Concept heeft allesbehalve een traditioneel uitzicht. Met zijn strakke vormgeving past het in elke tuin zonder de architectuur van de woning te storen. Het design heeft zijn naam te danken aan de 'miks' van materialen, een harmonieuze samensmelting van hout en pvc. De binnenbekleding bestaat uit een milieuvriendelijke bouwplaat van minerale componenten die superisolerend en waterdicht is. De designer koos voor een constructie met stalen profielen om het monteren voor de doe-het-zelver te vergemakkelijken. Op die manier kan de gebruiker zelf over de indeling, het formaat en de binnenafwerking beslissen.

Op interieur-, tuin- en zwembadbeurs 'Sfeer' is heel wat meer te zien dan enkel Mikshouse. De laatste trends op het vlak van wonen en interieur worden er voorgesteld. U vindt er ook de nieuwste collecties van tuinmeubelen met het oog op een fleurige lente en een zwoele zomer. Zweden krijgt een speciaal plaatsje op de beurs, met een Zweedse ontwerper en topkok die design en eten combineren. Op zaterdag 14 maart is er zelfs een 'Sfeer'-volle avond met hapjes en drankjes. 'Sfeer' kan u een vroeg lentegevoel geven.

Sfeer - Flanders Expo in Gent
za 14 maart van 14 tot 23 uur (Nacht van Sfeer)
zo 15 maart van 10 tot 19 uur
ma 16 maart van 14 tot 21 uur
vr 20 - za 21 maart van 14 tot 21 uur
zo 22 maart van 10 tot 19 uur
Entree 10 euro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

D E L E N