zondag 18 januari 2009

Kapstok met een eigen gezicht



Altijd een eigen plek voor je jas. Creëer je unieke versie met een afbeelding die jij wil, of kies er een uit de basiscollectie.

Handig eierrek




Betonnen schaal, gebaseerd op een klassiek product. Handig in de keuken, op je bureau, en in de hal om allerlei accessoires te bewaren. Zo maak je van elke rommelplek een opvallend, leuk en onderscheidend element in je interieur.

Gerecycled blik



Potten van gerecycled blik, dus elk exemplaar is anders!

Stel je eigen handtas samen!


Bestel een tas in de stoffen van jouw keuze, of kies een van de fantastische tassen met een handgemaakte applicatie. Geen een tas is hetzelfde! Met thema's als 'bird nest', 'flowers' en 'raspberries'. Vintage design voor nu. www.barijonline.com

http://www.barijonline.com/images/emily_dancerteaparty.jpg
http://www.barijonline.com/images/rustdamask_full.jpghttp://www.barijonline.com/images/graymarket_full.jpg
http://www.barijonline.com/images/emily_leaf_flowers_w.jpg

Laptoptasen van Omar Munie


Beperkte oplage

Dit model wordt gemaakt in een oplage van maximaal 25 stuks. Het is een stijlvolle en unieke laptoptas van prachtig rundleder met krokodillenprint. Handgemaakt van de hoogste kwaliteit stoffen. De Lappie Bag is zeer praktisch en ruim voor map, smart-phone, muis en persoonlijke accessoires. Met prachtige oranje satijnen voering, afgewerkt met lederen bies.

Deze en andere laptoptassen met eenbeperkte oplage vind je op www.invogue.nl. Snel bestellen dus!

Vind hier je originele accessoires voor huis, tuin, keuken en jezelf!



In winkels, in tijdschriften en op tv zie je volop leuke, trendy, kleurrijke producten. Maar jammer genoeg vind je bijna overal hetzelfde terug. Signaleer je in een woonblad eindelijk dat ene bijzondere kussen, dan zie je dat in een mum van tijd terug in elk blad, tv-programma en winkel. Vaak voordelig, dat wel. Maar origineel of onderscheidend kun je het niet (meer) noemen. Jan des Bouvrie, Piet Boon, Marcel Wanders: ontwerpers brengen hun producten massaal via winkelketens op de markt.
Tijd dus voor iets anders! Wat jij wilt toch ook net iets anders dan anderen? Zodat je met een ondrscheidende producten een echt eigen interieur krijgt?

Zelf decoraties maken?
Een oplossing is dat je zelf je eigen accessoires en decoraties maakt. Gegarandeerd onderscheidende producten. Maar misschien heb je niet voldoende inspiratie? Of ben je niet erg handig? Beschik je niet over de geschikte materialen en middelen?

Inspirerende producten
Laat je dan hier inspireren door unieke producten, handgemaakte artikelen en accessoires in een beperkte oplage! Wij gaan op zoek naar de opvallendste en origineelste producten, zodat je je gegarandeerd kunt onderscheiden.

Doe mee!
Heb je zelf een bijzonder product online of in een winkel gesignaleerd? Of heb je zelfs iets wat je aan wilt bieden? Dan kun je dat ook hier op de blog kwijt. Voorwaarden zijn wel dat het origineel is, en het liefst in een beperkte oplage verkrijgbaar is. We zijn benieuwd!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

D E L E N